Така се прави! Елизабет Втора показа на Меган и Хари какво е кралско поведение (Снимки)

Така се прави! Елизабет Втора показа на Меган и Хари какво е кралско поведение (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Кралица Елизабет изнесе показен урок на Меган и Хари как се държат истинските благородници

Така се прави! Кралица Елизабет даде нагледен пример на Меган и Хари, как се държат истинските кралски особи. Най-обичания монарх на Англия след кралица Виктория, определено умее да печели симпатии. А в последно време британците просто я обожават.

Кралицата не се срамува сама да подкара джип, въпреки че е на 90 години, ловува, поръчва храна за вкъщи и дори изпраща SMS-и и ползва таблет. Но освен това тя показва, че няма проблем да бъде между хората. И дори да използва обществен транспорт като влак, метро, автобус или самолет. И дори се забавлява с това.

Миналата година нейно величество дори показа на Меган, че няма проблем да ползва железниците и за да не създава проблеми, пътуваше с кралския влак. Монархът обаче рядко използва влака си, тъй като разходите за него са големи и го ползва само в крайни случаи.

По принцип на кралицата й се налагат множество ограничения, затова всяка възможност да се повози с обществен транспорт, за нея е забавление. Да може да се повози с автобус из Британия, за кралицата е голямо вълнение. Също така обожава да ползва метрото, особено, когато има риск да попадне в задръстване. Естествено появата й на такива места рядко се коментира. Тя е първата, която пътува по линията Victoria Line, когато откриват този клон на метрото през 1969 година. И не пропусна пак да се качи на метрото през 2013, когато отпразнува 150 години от неговото откриване, пише crnobelo.com.

Монархът се интересува от това, как пътуват нейните поданици и дори сама пробва маршрутите и машините. А това й поведение е показателно, как трябва да се държат кралските особи.

Кралица Елизабет изнесе показен урок на Меган и Хари сн.  интернет

Кралица Елизабет изнесе показен урок на Меган и Хари сн. интернет

Неслучайно кралицата е толкова обичана от всички. През Втората световна война тя ремонтира автомобили, кара линейка и дори участва в отбраната на Лондон. А много от ветераните с усмивка си спомнят за младата принцеса, която толкова самопожертвувателно превързва рани, превозва ранени и доказва, че е като всички останали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар