Мис Плеймейт Марешка Глущук със скандални признания: Пребиваха ме от бой!

Гласувайте за статията

Мис Плеймейт Марешка Глущук с емоционални признания

Мис Плеймейт Марешка Глущук направи емоционални признания. Красавицата сподели покъртителни истории от своето минало. Противно на очакванията, хубавицата далеч не се е радвала на охолен и сигурен живот. Всъщност, точно обратното — винаги е била тормозена и бита.

В свое интервю Марешка споделя, че родителите й са били доста взискателни към нея. Баща й редовно я възпитавал по метода на Макаренко, а майка й също не й спестявала боя и възпитателните „поучения“.

Миската споделя, че приемала това за нормално, дори се бояла в дните, когато никой не я удрял. И се надявала просто боят да мине, за да се успокои и самата тя. „Бях пребивана всеки ден с колан, кабел или закачалка. Това беше нещо нормално за мен, в един момент свикнах. Когато минаваше ден, без да ме бият, нямах търпение да бъда набита и да се успокоя“, казва тя в свое интервю пред „България днес“.

Красавицата, която ще участва в „Игри на волята“ този сезон, разкрива още, че по-зле била ситуацията с обидите от страна на майка й. Именно те я съсипвали най-много и й се отразявали най-лошо от всичко.

„Но най-много ме нараняваше как ме проклинаше и обиждаше майка ми. Исках да бъда пребита, но да спре да го казва… Че съм грозна, черна, нищожество, хлебарка“, казва още миската.

Марешка не крие, че всичко това й се отразило наистина пагубно. Но за щастие открила начин да преодолее трагичното си минало и да продължи напред.

Марешка Глущук с невероятни признания сн. инстаграм

Марешка Глущук с невероятни признания сн. инстаграм

Младото момиче дори нямало 18, когато я омъжили насила за чеченец. Тя обаче се изхитрила. Веднъж си взела паспорта и детето, избягала при приятели в Русия и от там в Турция, откъдето пък се прехвърлила в България. Първите години у нас били трудни за нея, но успяла да си стъпи на краката. И днес е една от най-красивите моделки, борили се за титлата „Мис Плеймейт“, пише „Слава“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар