Бомба: Ето кои ще са коментаторите в „Игри на волята“! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ето кои ще бъдат коментаторите в „Игри на волята“!

“Игри на волята: България” стартира по NOVA този петък, 6-и септември, точно в 20:00 часа. Веднага след пилотния епизод на приключенското състезание, ще стартира и рубриката “Игри на волята: „Студио”, която ще се излъчва всеки петък от 22:00 часа. И ще прави обзор на битките през седмицата.

Игри на волята

Игри на волята стартира в петък по Нова телевизия

Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването. Това са харизматичният спортист Ваня Джеферович, познат на зрителите на NOVA от Big Brother All Stars и „Като две капки вода“. Както и известният журналист предавал от най-опасните точки в света и специален кореспондент на вестник „24 часа“, Георги Милков.

Благодарение на опита си, двамата ще правят анализ на ситуациите и ще бъдат своеобразен гид на зрителите за случилото се през седмицата.

Освен коментарите си, те ще дават и своите прогнози, за развръзките в шоуто. Кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне надпреварата. Не на последно място, зрителите ще станат свидетели и на битката на коментаторите.

Макар и от телевизионното студио, двамата ще пресъздават игрите, през които са минали участниците в “Игри на волята: България”.

“Нямам търпение да видя как ще се справят със задачата, защото и двамата са участвали и дори печелили подобни предавания. Интересно ми е как ще се справят с битките, а и какви ще са прогнозите им за участниците ни”, споделя Алекс Сърчаджиева, която ще е водеща на студиото.

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост-коментатори. Тази седмица това ще са Ваня Щерева и Маги Желязкова-Сидерова.

Всеки участник, напуснал “Игри на волята: България”, ще гостува първо в студиото, за да разкаже своята гледна точка за участието си в шоуто, пише Слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар