Саня Борисова за Ники Илиев: Преживях голям шок! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Саня Борисова за развода си с Ники Илиев и как е преоткрила себе си!

Саня Борисова, която след ден ще гледаме в риалити формата „Фермата”, сподели, че е оцеляла след развода с колегата си Ники Илиев, благодарение на подкрепата на семейството си. Тя има по-малка сестра, с която е изключително близка и която й била подкрепа в трудните дни миналата година.

Саня Борисова

Саня Борисова разкри истината за развода си

В интервю за списание „Eva“ Борисова е категорична: „Миналата година, когато бях в труден период в личен и донякъде професионален план, оцених много подкрепата от сестра ми и от семейството ми. Винаги съм ги ценила, но тогава ги преоткрих.

Истината е, че преживях голям шок и ми трябваше дълго време да се събера отново. Приключих десетгодишен брак и работни отношения, в които влагах цялата си енергия. Така съм възпитавана.

Не толкова от родителите ми, колкото в обществото се проповядваше, че жената трябва да влага всичко в името на това съюзът между нея и съпругът й да се развива. Когато се разделих с тези схващания, се почувствах преродена”.

Красавицата повдига завесата около личния си живот, като разказва и за родителите си. Баща й бил републикански шампион по самбо, после и треньор, който възпитавал двете си щерки като момчета.

Като малки Саня и сестра й Рене делели една легло и една стая и осъмвали като си говорят по женски.

„Първият ми съзнателен спомен е от изписването на майка ми със сестра ми от родилното. Бях много щастлива, че имам сестричка”, обяснява още Саня Борисова.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар