Виолета Сиракова с приказна сватба (Вижте повече за звездното събитие)

Гласувайте за статията

Виолета Сиракова каза заветното „да“ като принцеса

Виолета Сиракова с приказна сватба. Като истинска принцеса омъжиха малката си дъщеря Наско Сираков и Илиана Раева. Сватбата бе в събота на един от най-големите църковни празници – Полагане честния пояс на Пресвета Богородица. Мястото на събитието бе резиденция „Бояна“, а гостите бяха едни от най-популярните хора в България.

Булката Виолета блестеше като диамант, а дъщеричката й, кръстена на баба си, бе най-сладкото бижу на вечерта. Подготовката за събитието, определяно от присъстващите като „Сватбата на годината“, е продължила девет месеца, пише „Уикенд“. Суетнята започнала още в началото на декември миналата година, когато младоженецът Георги Коруджиев направи предложение за брак на своята избраница Виолета. Двойката вече има 3-годишна дъщеричка. Затова таткото реши, не просто да се ожени за мама, но и да постави халка на малкото пръстче на наследницата си, подобна на тази на Виолета.

За кума беше поканена най-близката приятелка на булката – нейната сестра Славея. Говори се, че именно на нейните крехки плещи е паднала тежестта по организацията на събитието. А то беше меко казано бляскаво. Резиденция „Бояна“ бе потънала в цветя, обагрена във виолетово и зелено в синхрон с името на булката. Тя бе заведена пред олтара – също от цветя, от своя баща Наско Сираков. Легендарният голмайстор бе изключително стилен в своя елегантен черен фрак и папийонка – подобен на този на свекъра. Той обаче бледнееше пред своята дъщеря.

Като истинска кралска особа Виолета бе с корона на главата, дълъг воал и разкошен шлейф. Роклята бе в бежово и бяла дантела, а кройката – доста интересна – класическа, но не банална. По-късно вечерта стана ясно, че шлейфът може да се сваля, за да не пречи на булката да се развихри на дансинга. Засега не е ясно кой е дизайнерът на красивата рокля. Говори се, че е била поръчана от Испания, а цената е била изключително висока.

Кумата

Както подобава на сватба, след булката най-впечатляваща бе кумата. Славея Сиракова блестеше с дълга зелена рокля с огромна цепка, разкриваща хубавите й крака. Сред гостите се зашушука, че кумът е мъжът, за когото наскоро тя се сгоди, но упорито криеше широката общественост. Илиана Раева бе заложила на виолетово, което по-късно замени със златисто.

Никой не се наема да прави точни изчисления колко точно е струвала цялата сватба. Знае се, че само за тортата, която са разрязали булката и младоженецът, са броени около 2000 лева. Проверка на „Уикенд“ показва, че само едно парче от сладкиша струва 6, 50 лева. А в случая говорим за стотици парчета по поръчка и специално изработена декорация за случая.

Като венец на тържеството, около 10 часа вечерта, небето над „Бояна“ бе озарено от разкошна заря.

Виолета Сиракова каза заветното "да" като принцеса сн. Инстаграм

Виолета Сиракова каза заветното „да“ като принцеса сн. Инстаграм

Сред гостите на сватбата бяха Алекс Сърчаджиева, Тончо Токмакчиев, Христо Стоичков. Валентин Михов, Петко Димитров и съпругата му Яна, Антония Петрова и Ивайло Батинков, Драго Драганов и много други, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар