Принц Хари разкри защо семейството му е летяло с частен самолет (Вижте как херцогът се оправда)

Гласувайте за статията

Принц Хари защити себе си и семейството си след нападките за полети с частен самолет

Принц Хари разкри защо семейството му е летяло с частен самолет. Опазването на климата, въздуха и природата е една от основните каузи, зад които застанаха херцогът и херцогинята на Съсекс, след като се отделиха от общата фондация, която основаха с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Меган и Хари споделят в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм всички кампании и организации, които подкрепят. Последната им активност е създаването на Travalyst – глобална инициатива, която има за цел да промени към добро ефекта от туризма и пътуванията.

В нея си партнират с големи сайтове като Booking i TripAdvizor, а един от акцентите е е влиянието на въздушния транспорт като все по-предпочитан и достъпен начин за пътуване. Освен важността на пътуванията, инициативата засяга и личната отговорност на всеки от нас към останалите и към планетата. И тя се отнася пряко и за начина, по който опазваме туристическите забележителности.

Защита

Вчера, 3 септември, принц Хари присъства на събитие за официалното представяне на Travalyst в Амстердам. И не всичко мина по план, защото акцентът бе изместен от инициативата към последните полети с частен самолет на херцога и херцогинята на Съсекс. Принц Хари бе подложен на кръстосан огън от журналистически въпроси. Видимо смутен, му се наложи да защити както себе си, така и съпругата си.

По думите му, в 99% от случаите той лети с пътнически авиолинии. Но някои извънредни обстоятелства налагат да наруши тази своя традиция, за да защити семейството си, пише „The Sun“. И никой не е перфектен, смята херцогът, но решението за пътуването с частен самолет не е негово, а е породено от ситуацията. И всичко е въпрос на баланс.

За да го докаже, принц Хари пристигна в холандската столица с редовен полет на авиокомпания. Едва ли обаче ще го видим на борда на пътнически самолет в компанията на съпругата и сина му.

Принц Хари се оправда за полетите с частен самолет сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принц Хари се оправда за полетите с частен самолет сн. Инстаграм/ sussexroyal

Някои подкрепят решението им да пътуват с частен самолет и го оправдават с нездравия медиен интерес към младото кралско семейство. Но пък не може да се отрече, че подобен има и към Уилям и Кейт, но за тях явно не представлява такъв проблем, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар