Мая Манолова: Слави Трифонов ме предаде!

Гласувайте за статията
Дългия обещал да подкрепи омбудсмана за кмет на София, накрая се извъртял

Мая Манолова, която официално подаде оставката си като о́мбудсман, за да се включи в надпреварата за кмет на София на предстоящите местни избори, е в крайно обтегнати отношения с доскорошния си приятел и съмишленик Слави Трифонов – пише в. „Уикенд“.

Близки до устатата блондинка от Кюстендил разказаха пред изданието, че през последните 2 месеца Мая Манолова е провела няколко безплодни срещи с Дългия в обсъждане на общото им политическо бъдеще. Както е известно, в края на юни Слави Трифонов закри едноименото си шоу по Би Ти Ви, за да обяви старта на свой политически проект. Мнозина очакваха, че гологлавият шоумен ще участва още тази есен на местните избори, но това няма да се случи.

Една от обсъжданите теми между Мая Манолова и Слави Трифонов да подкрепи кандидатурата ѝ за кмет на София, така както направи през 2011 г., когато от телевизионния ефир обяви, че подкрепя Меглена Кунева за президент. На президентските избори, проведени на 23 октомври, 2011 г. обаче, снахата на Политбюро се класира трета на първия тур, събирайки 14 процента от гласовете и получавайки подкрепа от 470 хиляди българи.

„Слави ме предаде, макар да съм го подкрепяла винаги! Аз бях единствената, която участваше активно в подписката на шоуто му за референдум, направила съм много за него и инициативите му, включително съм го консултирала безплатно юридически. В замяна на това той се извъртя и в последния момент отказа да ме подкрепи“ – не крие разочарованието си от Слави Мая Манолова, цитирана от свои поддръжници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар