Калин Сърменов ремонтира Сатирата: Театърът зарязан от 70 години! (виж тук)

Калин Сърменов ремонтира Сатирата: Театърът зарязан от 70 години! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Калин Сърменов обещава да направи нужното за театъра!

Актьорът Калин Сърменов обеща нови придобивки на Сатиричният театър. Като директор на театър „Алеко Константинов” той заяви, че ще има климатик.

Калин Сърменов

Калин Сърменов ремонтира Сатиричния театър

Звездата, прочула се като мафиота Милото от хитовия сериал „Седем часа разлика”, заяви, че подобен ремонт на този театър не е правен от близо седемдесет години.

Новият сезон на Сатирата стартира през средата на месец септември. Но Калин Сърменов обеща на публиката, че ще го види в съвсем нова светлина.

„Ще сменим цялата въздушна система, въздухопроводи, климатизацията, нещо, което не е правено от 70 години. И ако всичко е наред в края на септември, началото на октомври освен нова голяма зала, ще имаме и климатизация. Направихме ремонт във фоайето, още малко ще го довършим“, коментира още Калин Сърменов.

Освен ремонтите, Милото сподели, че зрителите ще се насладят и на нова придобивка. И то ще бъде пречупена през съвременния поглед на модерното общество. Ще бъде открита и нова сцена – комеди бар.

Точно на Богородица директорът на Сатирата стана татко за трети път. Неговата съпруга Боряна го дари с момиченце.Те имат и по-голяма дъщеря Димана. Съпругата му е с 19 години по-млада от него. 56-годишният актьор има и трета дъщеря от първия си брак – Дария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар