Чудо: Щерката на Майкъл Джексън се влюби в наш музикант! (още подробности)

Чудо: Щерката на Майкъл Джексън се влюби в наш музикант! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Дъщерята на Майкъл Джексън хареса Иво Димчев, той е смаян!

Дъщерята на гения Майкъл Джексън стана почитателка на българския артист и певец Иво Димчев. Парис Джексън похвали нашия певец, след като посети напълно разпродадения му концерт в Лос Анджелис през почивните уикенда.

Майкъл Джексън

Щерката на незабравимия Майкъл Джексън се влюби в наше момче

Наследничката на Крала на попа доста ласкаво се изказа за нашето момче. Тя написа в личния си профил в Туитър името му на латиница, като под него добави огромно сърце.

„Парис Джексън дойде на концерта ми в Лос Анджелис миналата вечер. Тя публикува 7 клипчета в личния си Инстаграм профил. След това ми написа лично съобщение, в което пише, че ми е голям фен“, похвали се самият Иво Димчев, който в момента е на турне в Щатите, цитира вестник „ТелеграФ“.

Иво Димчев продължава разказа си с похвалите, с които Парис Джаксън го е засипала в социалните мрежи.

„Тя ми каза, че съм красив, ненормално добър, уникален и извън този свят. Изключително съм благодарен, че някой, който е израснал при Краля на поп музиката, оценява моята музика“, радва се той.

Артистът Иво Димчев стана известен след като предизвика фурор на британския Х Фактор. Той впечатли с изпълнението си Саймън и Роби Уилямс. Но нежната половинка на суперзвездата Роби Уилямс – Аида Фийлд не му протегна ръка за следващия етап от музикалната кариера.

Но един ден преди да получи епизодът с елиминациите, 42-годишният изпълнител получи предложение за договор с най-голямата музикална компания в света – Universal Music Group.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар