Това разкритие за актьора Иван Юруков сащиса всички! (виж тук)

Това разкритие за актьора Иван Юруков сащиса всички! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Всички се чудят защо Иван Юруков крие упорито съпругата си София!

Голямата любов на актьора Иван Юруков е театърът, но и жена му – архитектката София Юрукова. Никога не говори за нея в свои интервюта, а когато го прави, е твърде лаконичен.

Иван Юруков

Иван Юруков отдавна крие жена си София, феновете му се чудят защо

„Жена ми е прекрасен човек. Не само аз, но и тя самата не иска да се пише за нея“, признава Иван Юруков, когото последно гледахме в сериала „Откраднат живот“. Очаква се той да е част и от новия му сезон.

Колкото до половинката му, знае се само, че двамата се ожениха на тайна сватба преди две години. А на тържеството присъстваха много малко колеги на Юруков.

Той винаги е държал личният му живот да стои далече от медиите и затова и колегите му от театъра не знаят почти нищо за съпругата му, пише столичен вестник.

София е проектирала изцяло семейния им дом в стара софийска сграда, превърнат от нея в артистично и изключително уютно жилище. Двамата се ожениха тайно през юли 2017 година.

Издаде ги приятелят и колега на Иван – Любомир Ковачев. Той пусна фото от бракосъчетанието им в църква, а малко по-късно кадърът бе изтрит, вероятно по молба на младоженците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар