Кървав инцидент по време на снимките на клип на Михаела Маринова!

Кървав инцидент по време на снимките на клип на Михаела Маринова!
5 (100%) 1 vote

Михаела Маринова снима клип по време на инцидент!

10 кубика ледено студена вода и малък индицент шокират Михаела Маринова във видеото към новия й сингъл „Само теб“. Сюжетът се върти около виртуалната любов. А пресечна точка между певицата и нейния избраник е луксозна къща в затворен комплекс край София.

Михаела Маринова

Михаела Маринова се държа като истински професионалист

Докато двамата търсят близостта си с 3D очила върху единия оператор пада елемент от снимачния кран.

„Видях, че главата му кърви. Тук се намеси режисьора Виктор Антонов-Рик, който освен процеса пред камера владее с лекота и хората си на терен.

Екипът се разтича и помогна на човека, приличаха на нинджи и бърза помощ в едно. Не се наложи да прекъснем работа и за секунда,“, споделя за hotnews.bg изпълнителката на „Вирджиния рекърдс“.

В рамките на 12 часовия снимачен ден и вървяло буквално по вода. След еротичните кадри в джакузито Михаела се преместила в басейна и с партньора и трябвало да се гушкат, докато върху тях се изсипва супер студен дъжд.

„Идеята беше да сме блажено усмихнати, с онези типични за влюбените отнесени физиономии, а ние през цялото време треперехме и се оглеждахме за най-близкия плюшен халат.

Тук е момента да благодаря на собственика на къщата, който ни обгрижваше като най-скъпи гости и се постара нищо да не ни липсва.“, казва Михаела Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар