Венета Райкова се върна у нас след дълго скитане! (още подробности)

Гласувайте за статията

Венета Райкова се завърна пълна с амбиции!

Готова за новия сезон на „Папараци” и пълна с творческа енергия се завърна Венета Райкова. Лятото отведе водещата до най-различни точки на света, но от септември тя е повече от готова да се завърне на екран.

Венета Райкова

Венета Райкова готова за новия сезон на „Папараци“

Блондинката се прибра в България още с първите часове на септември. И не пропусна да сподели този факт, пише вестник „България днес”.

„Където и да ходя, разбирам, че ми е най-хубаво на моята тераса, при цветята”, написа Райкова. Тя се завръща до дни в ефир и вече се подготвя за снимките на новия сезон на предаването си.

Последната дестинация, до която Венета се разходи беше Куба. А преди това отдъхваше в Турция, Гърция и на още куп места.

Заедно с нея почти неотлъчно беше единственият мъж в живота й, а именно синът й Патрик. Както знаем, Венета Райкова се раздели с баща му Тишо и всеки пое по пътя си. Това обаче не им попречи да останат в отлични отношения и дори да вечерят редовно заедно.

За учудване на мнозина ще припомним, че Райкова неведнъж е признавала, че животът й не се върти около идеята да има мъж. Добре й е така и честно казано дори не иска и да чуе за връзка. Поне засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар