Изуми: Емо Чолаков не си сваля дрехите на плажа! (виж тук)

Изуми: Емо Чолаков не си сваля дрехите на плажа! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Емо Чолаков не се съблича на плажа, седи си с дрехите!

Зевзекът Емо Чолаков, който заряза телевизионната си кариера, за да се труди в РВД на софийското летище, кара лятната си ваканция на родното Черноморие. За това информираха очевидци, засекли го на плажа.

Емо Чолаков

Емо Чолаков не иска да се съблече дори, когато ходи на плажа със семейството си

Новите му работодатели го пуснаха в отпуск чак в края на август и в момента синоптикът, жена му Краси и двете им щерки Ема и Дара курортуват край Ахтопол. Семейството се е настанило в малък хотел, разположен недалеч от пясъчната ивица.

Дамите на Емо Чолаков всяка сутрин опъват хавлиите си върху шезлонгите на плаж „Делфин”, но не и той. Чолаков отказва да лежи под жаркото слънце, защото не иска да се съблича гол до кръста, пише вестник „Уикенд“.

Докато момичетата му се препичат, синоптикът седи по фланелка в бийч бара и съзерцава хоризонта. А когато огладнее, вика сервитьорка и си поръчва хапване. Кой като него?!…

Всички край него пийваха винце, бира и аперитиви, но той така и не се изкуши да си поиска напитка с алкохолно съдържание. Явно чаровникът е и въздържател, пък и срамежливец. Който не иска да подкокоросва фенките си с мускули.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар