Биляна Дол се събра отново с Валери: Крие истината от срам! (още подробности)

Биляна Дол се събра отново с Валери: Крие истината от срам! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Биляна Дол се срамува, че е проявила малодушие и е простила на Валери Божинов за изневерите!

Сръбкинята Биляна Дол все още не може да се престраши публично да признае, че с Валери Божинов отново са двойка. Факт, който близки до тях източници вече на няколко пъти потвърдиха.

Биляна Дол

Биляна Дол се събра отново с Божинов, но се срамува да го признае

Моделката се срамувала, че е простила множеството изневери на футболиста, и предпочитала засега да го играе „сингъл“. Така се прави на горда и честолюбива пред последователите си и медиите.

Единствено пред най-близките си приятелки Биляна си позволявала да говори за футболиста. Дол категорично отказвала да дава интервюта, а през познати темата „Валери“ била табу, пише столичен вестник.

Всъщност срамът на Биляна идвал от собственото й разкритие в публичното пространство, че Божинов й е изневерявал системно. Само месец след тежките думи, разнежена от кутия бонбони и плюшена играчка, сръбкинята прие футболиста обратно.

Според запознати обаче двамата скоро няма да се появят заедно в светските среди. Поне докато Валери не измие срама от челото на Биляна с годежен пръстен.

Няма да се учудим ако го направи и то скоро обаче, защото Божинов се чувства много виновен пред любимата си. Която го подкрепяше в какви ли не ситуации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар