Галена обвинява Преслава в копиране, но защо не се погледне сама?! (виж тук)

Галена обвинява Преслава в копиране, но защо не се погледне сама?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Галена напада Преслава, но защо не се погледне сама?!

Войната между Галена и Преслава се ожесточава. През последния месец Галена не спря да напада ежедневно носа на Преслава по свои участия. Звездата от Смядово набеждава бившата си дружка в копиране.

Галена

Галена далеч не блести от известно време

По думите на Галка добричлийката се опитва да бъде неин клонинг, като сравнява снимки от участия на Преслава със свои обработени снимки с фотошоп.

Все едно да търсиш прилики между Андреа на живо и модела Жизел Бюндхен, твърди подателят на този сигнал. Който прикачи и куп сравнителни колажи, които може да видите в галерията по-долу.

Според него Преси е в топ форма след раждането на дъщеричката си Паола, което Галена не е успяла да направи вече втора година. Откакто вторият й син Александър се появи на бял свят. И това искрено я дразни, поради което не спира да сипе злъч.

Всъщност за първи път феновете на Преслава се активизират и защитават любимката си. Преди седмици последователите на Галена не спираха да ни засипват със снимки. За които твърдят, че смядовката ходи със снимка на добричлийката при пластичния си хирург.

„Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде момент, в който й писна. И тя реши… да стане Галена“, „Дано телефонът на Преслава не е с лицево разпознаване, че никога повече няма да го отключи“, „Когато си поръчаш Галена от AliExpress“, пък гласяха само малка част от подмятанията.

Сега нещата се обръщат и при нас попаднаха най-лошите кадри на съпругата на вафления бос Галин, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар