Луна проговори за сватбата си (Вижте какво разкри певицата)

Гласувайте за статията

Луна разкри подробности около личния си живот

Луна разкри подробности около личния си живот. Поп фолк изпълнителката потвърди, че има връзка с младежа, с когото качва снимки през последните седмици в социалните мрежи. „Влюбени сме с Горан. Нещата са сериозни, от доста време дори живеем заедно, но не искам да коментирам повече“, казва певицата.

Повод за коментарите на Луна са последните снимки в мрежата, на които тя е облечена в булчинска рокля и позира с младежа. На 31-ви август поп фолк изпълнителката отбеляза и че е сключила брак. Луна не пожела да потвърди тази новина, но и не отрече интимните взаимоотношения с младежа, пише „България днес“.

„Горан се притеснява, не е свикнал на този интерес. Намерили са номера му и не спират да му звънят. Съвсем скоро обаче ще разкрием какво всъщност се крие зад всички мои кадри и какви са нашите отношения“, сподели Луна.

Относно брака, тя е категорична: „Нямам проблем с брака, дори за няколко брака. Мисля, че човек трябва да влезе в него, за да разбере колко е остарял като институция“. Певицата признава също, че се харесва в бяла рокля.

„Ние сме толкова влюбени, затова клипът се получи. Ако нямаше любов, нищо на този свят няма да стане. Любовта ще спаси света“, заключи мъдро фурията.

От няколко месеца Луна подготвя и мащабен музикален проект, а участие в него взимат много статисти, сред които и Горан. Въпреки че изпълнителката крие ревностно личния си живот, тя не спира да споделя кадри с младежа, на които изглежда истински щастлива. На снимките двамата са прегърнати и показват доста по-близки отношения от професионални.

Луна разкри подробности около личния си живот сн. Фейсбук

Луна разкри подробности около личния си живот сн. Фейсбук

Луна и Горан се запознават покрай новата песен на певицата, която до няколко дни ще излезе. Освен че прекарват всяка свободна секунда заедно, младежът придружава Луна и по участия. „Дори в момента е с мен, навсякъде сме заедно. Концертите са ми приоритет. Правата за новата ми песен вече са дадени, ще се разпространява в Румъния, Сърбия, Австралия и дори в някои части на САЩ“, сподели за проекта изпълнителката, която видимо е открила щастието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар