Бодигардът на звездите: Най-страшно е да пазиш Брад и Анджелина (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Бодигардът на звездите Марк Билингам разкрива потресаващи истории от работата си с Брад И Анджелина

Бодигардът на звездите Марк Билингам е един от най-известните холивудски охранители. Той е пазел звезди като Брад и Анджелина, Том Круз, Кейт Мос, Шон Пен и куп други. Бившият британски военен се гордее с постиженията си в работата си. Но признава, че е имал клиенти, които са му създавали немалко главоболия.

И най-трудните сред тях са Брад и Анджелина.

Билингам, по-известен като Били, споделя, че му е било изключително трудно да работи за двамата артисти. той и охранява по времето, когато са женени и когато решават да се разделят, предпочита да ги напусне.

„Най-трудно ми беше да работя с Брад и Анджелина“, споделя охранителят за „Voice“. „Те наистина са изложени на постоянни заплахи.

Един от най-трудните моменти, с които е трябвало да се справям, беше на филмовия фестивал в Торонто. Аз бях в колата с тях, когато неочаквано шофьорът бе заобиколен от тълпата с фенове. Буквално ни заградиха, настана пълен хаос. Хората се опитваха да отворят вратите на колата, други блокираха улицата. Искаха да издърпат навън Брад и Анджелина, дори опитваха да измъкнат и мен от колата им.

Брад и Анджи ме гледаха въпросително „Какво ще правим?“. Отговорът ми беше да продължим, да излезем извън града и да се откажем от пристигането на партито, на което трябваше да присъстват. Имахме късмет, че не прегазихме никого“, казва още той.

Най-трудно се пазят Брад и Анджелина разкрива бодигардът на звездите сн. Уикимедия

Най-трудно се пазят Брад и Анджелина разкрива бодигардът на звездите сн. Уикимедия

След развода им охранителят ги напуска. А в биографията му има и други интересни истории. „Най-труден за охраняване е Шон Пен. Този човек изобщо не умее да се грижи за себе си. Кейт Мос беше мила, но докато я охранявах, преминахме много тежки моменти. Тя тъкмо се чистеше от дрогата и алкохола. Постоянно я обсаждаха фотографи, фенове, репортери — бяха навсякъде. Слава богу, че изпълняваше всяка моя команда и всичко приключи добре“, казва още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар