Меган и Хари пред развод? (Криза тресе брака им дни преди турнето в Африка)

Гласувайте за статията

Меган и Хари май са в криза, спекулират чуждестранните медии

Има ли криза в брака на Меган и Хари? Двойката изглежда все по-отчаяна в опитите си да покаже, че са в перфектни отношения и са идеалното семейство. Дни преди заминаването за Африка, Меган спешно нае пиар екип, който защитаваше Харви Уайнстийн и Майкъл Джексън около скандалите с тормоз над жени и деца, за да изчисти имиджа си. Очевидно херцогинята сериозно го е закъсала, но с този си акт само още повече настрои обществеността срещу себе си.

Както е известно, Меган и Хари в последните седмици разбуниха духовете. Говори се обаче, че кризата не е само с обществото, но и между самите тях. Зад стените на двореца имало разговори на висок тон, спорове и дори скандали. А причина за това е прибързаният брак между двамата, както и фактът, че Меган не може да се адаптира към кралските стандарти.

Херцогинята изобщо не е подготвена за тази роля, нито е в състояние да спре да се държи като мегазвезда. По тази причина между съпрузите започнали да назряват конфликти, а кризата се задълбочила.

Преди дни и бащата на Меган — Томас Маркъл, направи серия разкрития, които окончателно настроиха всички срещу херцогинята. „Те са двойка лицемери, които само се преструват, че им пука за другите. Отвратен съм от тях и няма да мълча повече“, избухна той.

В отговор Меган пусна многозначително послание на Нелсън Мандела в Инстаграм, а Хари сподели, че е невероятно развълнуван от предстоящата среща с жителите на Африка. Двойката обаче избягва всякакви публични изяви последните дни. И този път кралските екипи успяха да се наложат.

Има ли криза в брака на Меган и Хари? сн. Инстаграм

Има ли криза в брака на Меган и Хари? сн. Инстаграм

Фактът, че двамата братя са разделени заради съпругите си, гафовете на херцогинята и постоянните критики срещу нея — всичко това започнало да й се отразява. А в чуждестранните медии вече се говори, че дори и с дете, двамата вече обмислят развод или най-малкото раздяла, докато се адаптират към новото положение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар