Хороскоп за 3 септември, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 3 септември, вторник – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Очертава се тежък ден за професионалните ви дело, застрашени сте от авария, конфликти, загуби. Хубаво е да потърсите опора в семейството, но бъдете въздържани. Не прехвърляйте служебните скандали вкъщи. И без това неприятностите в работата ще се отразят върху домашния бюджет. Важни са хармоничните взаимоотношения, някой ще ви помогне.

Телец
Възможно е да изживявате трудности от личен характер, но сряда ще ви помогне да преодолеете това състояние, ако заложите на контактите. Сега за вас е по-изгодно да се вслушвате в чуждото мнение, да търсите съдействие и съвети. Стремете се към хармония във връзките е намалете изискванията си.

Близнаци
Очевидни са домашни неприятности, под чието влияние има вероятност да провалите цялостно деня си. Бъдете предпазливи в службата. Изпълнявайте прецизна задълженията си, спазвайте необходимата дистанция при общуването си с колеги и шефове. Старайте се да не нарушавате и без друго неустойчивото равновесие в отношенията.

Рак
Възможно е да получите неприятно съобщение, важно е да сдържате емоциите. Не драматизирайте предварително, а търсете допълнителна информация, за да си изясните изцяло положението. Денят е благоприятен за професионална реализация, ако действате равномерно и избягвате разправии.

Лъв
Сряда ще бъде приятна и успешна, но е хубаво и вие да докажете способностите си. Главното е да контролирате темперамента си и да не подхващате темата за парите. Не сте лишени от печалби, но не бива да изпреварвате развоя на събитията. Звездите фиксират благополучно разрешаване на проблема, само ако се въздържате към конфликти.

Дева
Не би могло да се говори за хубав ден, ако се съди по емоционалното ви състояние. Засилена е чувствителността ви, важно е да отпочинете истински. Освен това ако се ориентирате към контакти, ще се успокоите с получаването на информация, ще имате и необходимата подкрепа. Звездните аспекти нямат злотворно влияние върху вас.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да прочетете тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар