Богатството на Лили Иванова се увеличи

Гласувайте за статията

Лили Иванова забогатя с още един имот

Богатството на Лили Иванова не спира да се увеличава. Наскоро към активите на примата е бил добавен още един имот. Племенница й Мария, която е по-голямата от двете дъщери на сестрата на примата Магда, е прехвърлила на нейно име апартамент в центъра на родния на звездата град Кубрат.

Дял от жилището притежава и каката на Лили Иванива. По незнайни причини, тя както и нейните деца, се отказали от своята част.

Имотът, който се намира в един от най-бедните райони у нас, е със сантиментална стойност за певицата. Опцията за продажба не е вариант,въпреки че сестра й да планирала точно това да се случи.

„Никога няма да се върнат тук. Те не са стъпвали в Кубрат от 30 години“, споделят някогашни съседи на примата и нейното семейство.

„Спомняме си Лили от малка. Тя винаги е била много дисциплинирана, но и много пестелива“, допълват те.

Богатството на естрадната прима възлиза на 5 милиона лева. Освен солидни суми в банкови сметки, тя притежава и 5 имота – апартамент на столичната ул. „Оборище“, с който се сдобива след развода с Янчо Таков, още един апаратамент в съседство, мезонет във Варна в местността Свети Никола, апартамент в столичния квартал „Кръстова вада“, както и родния си дом в Кубрат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар