Нели Рангелова: Не ме е срам да се снимам за мъжко списание дори и на 61!

Нели Рангелова: Не ме е срам да се снимам за мъжко списание дори и на 61!
1 (20%) 1 vote

Нели Рангелова разкри как се поддържа във форма

Нели Рангелова разкри как се поддържа във форма. Естрадната легенда сподели и как се подготвя за рождения си ден на 15-ти септември, когато ще навърши 61 години. Тя обаче сподели, че не очаква да получи диаманти от съпруга си, каквато е традицията.

„Това с диамантите вече е затворена страница, щом не стана на юбилея ми през 2018-а. Имам си диамант от 50-годишнината ми. Обичам си рождените дни и винаги се събирам на тях с приятели. В добра форма съм, чувствам се прекрасно и изглеждам добре. Да сме живи и здрави, нищо повече не искам“, казва Нели, пише „Уикенд“.

Певицата споделя, че й е било много трудно да свали 17 кг, но всички усилия са си заслужавали. „Не беше лесно, но си заслужаваше. Бях сега на сцената на Летния театър в Бургас с къса рокля – нещо, което не си бях позволявала дълги години. Почувствах се удовлетворена, когато от публиката се чу: „Уау!“. Държа на външния си вид. Жените качват килограми по време на менопаузата и понякога се изисква много упоритост, за да отслабнат. За мен сцената е олтар и съм длъжна да изглеждам добре, във форма, когато съм на нея“, казва певицата.

Нели разкрива и как поддържа лицето си. „Ползвам филъри, ботокс, въобще всичко, което помага и не е свързано с хирургическа намеса. Естествено, не прекалявам, а то и не трябва. Най-важно е духът да се чувства млад и силен. Това се отразява на визията. Сутрин, когато се погледна в огледалото, винаги казвам: „Благодаря ти, мамо!“. Генът ни е младолик. Не страдам на колко години съм, вече минах уплахата от това. Човек е такъв, какъвто изглежда, и възрастта му е тази, на която се чувства.

Лоши мисли

Има момент в менопаузата, когато изпадаш в лоши мисли, но нещата отминават, усмихваш се и гледаш напред. Чувствам се желана, обичана и харесвана. Комфортно ми е“, споделя Рангелова.

Тя разкрива още, че не обича „да има разлики по тялото“ и предпочита да ходи на евин плаж. За рождения си ден пък Нели планира да си направи татуировка. „Ще бъде на видно място, което не се отпуска с времето“, казва тя.

Нели Рангелова разкри как се поддържа във форма сн. Фейсбук

Нели Рангелова разкри как се поддържа във форма сн. Фейсбук

Макар че не се срамува от тялото си, Нели вече не би се снимала за мъжко списание без дрехи. „Вече не, въпреки че какъв ли би могъл да е проблемът? В момента съм в страхотна форма. Освен това да живее фотошопът“, разкрива певицата, смеейки се. И допълва, че скоро й предстои нова фотосесия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар