Глория затъмни и Симона Загорова с фигура (Щерката на певицата пак се окръгли)

Гласувайте за статията

Глория два пъти по-слаба от щерка си

Глория затъмни и дъщеря си с фигура. Симона Загорова от доста време има проблеми с килограмите. Но когато застане до майка си Глория, не може да скрие любовните си дръжки и заоблено коремче, дори и да се качи на 15-сантиментрови токчета.

Преди няколко дни Симона и Глория участваха в градски празник по случай 50-годишнината на град Две Могили. Майка и дъщеря пяха заедно на сцената. Снимките, които Глория разпространи в социалните мрежи показват една изваяна като статуетка майка и дъщеря й, която продължава да трупа свръхтегло, пише hotnews.bg.

Още по-интересно е, че поп фолк изпълнителката специално благодари на фотографа, който е правил снимките. Дали с тях и най-вече с публикуването им в социалните мрежи тя не иска да подскаже на дъщеря си спешно да мине на диета. Или просто от недоглеждане са публикувани снимки, които показват истината за доста пухкавата Симона, остава само да гадаем.

И да се надяваме, че Симона, която заради тормоз от хакери остана без Инстаграм, няма да се превърне във втората Андреа и да крие панически как изглежда без фотошоп.

Междувременно, към качените кадри от общото участие на Глория и Симона, заваляха хиляди положителни коментари за примата на поп фолка. За изявата в Две Могили поп фолк изпълнителката бе заложила на красива синя рокля, която показваше перфектното й тяло. Тоалетът Глория бе комбинирала със затворени обувки на висок ток.

Глория два пъти по-слаба от Симона сн. Инстаграм

Глория два пъти по-слаба от Симона сн. Инстаграм

От своя страна, Симона бе заложила на черен панталон, който бе съчетала с оранжево бюстие. Също като майка си, Загорова бе с високи обувки. От качените от Глория снимки се вижда още, че Симона е качила няколко излишни килограма и може би се е опитала да ги прикрие с избора си на облекло. Черният панталон обаче не е помогнал на Загорова да постигне желания резултат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар