Чаатай Улусой с приятна изненада за българските си почитателки

Гласувайте за статията

bTV Lady пуска нов сериал с чаровния турски актьор с български корени

Турският актьор с български корени Чаатай Улусой, поднесе приятна изненада на българските си почитателки.

bTV Lady пуска „Див мед“ (Delibal) с Чаатай Улусой (Емир от „Огледален свят“, Яман от „Кварталът на богатите“, Сарп от „Вътрешен човек“) и Лейля Лидия Туутлу (Дерин от „Сърцето на града“, Из от „Любов под наем“).

Чаатай Улусой

bTV Lady пуска нов сериал с чаровния турски актьор с български корени

Драмата на Ай Япъм ще бъде излъчена следващата неделя (08 септември) от 18:00 до 20:00 часа по bTV Lady. Филмът е заснет през 2015 г., като в него участват още Хюсеин Авни Данял („Черната перла“, „Горчива любов“), Назан Кесал (Госпожа Фазилет и нейните дъщери“), Мустафа Авъран („Листопад“, „Север Юг“), Дефне Каялар („Кварталът на богатите“, „Сърцето на града“) и други.

Историята разказва за двама млади, които се борят с емоциите, мечтите си и семействата си. Фюсун е блестяща студентка, чиято съдба е да се влюби в Баръш – музикант, който има психическо разстройство.

Двамата се сближават и започват да възприемат недостатъците си. Те стават зависими един от друг, а връзката им става вредна за самите тях.
Как обаче ще се развият събитията и през какви изпитания ще се наложи да преминат главните герои, ще можете да разберете, ако проследите поредицата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар