Чудо: Ал Бано и Ромина се преоткриха отново след 50 години! (виж тук)

Чудо: Ал Бано и Ромина се преоткриха отново след 50 години! (виж тук)
5 (100%) 2 votes

Ал Бано и Ромина се събраха отново след 50 години!

Половин век след бракуването си през 1969 г. отново и този път окончателно се събра златната двойка на Италия. Която целия свят познава и като музикален дует – Ал Бано и Ромина Пауър.

Ал Бано

Ал Бано и Ромина се събраха отново

Двамата се свалят на снимките на култовия музикален филм Nel Sole, едноименната песен от който е и един от хитовете на гласовития тенор с меден тембър.

Майката на американката е против брака с италианския южняк, но се примирява с положението, въперки обтегнатите й отношения с АлБано в продължение на десетилетия.

С много големи хитове като Felicita’, Liberta’, Tu soltanto tu, Cara Terra Mia и доста други, вероятно най-големите попзвезди, пеещи на италиански език, се разделиха през 1999 г. „Имахме 25 г. щастие и 5 г. кошмар“, спомня си Ромина.

Причината за развала на отношенията им е изчезването на тяхната малка дъщеря Иления – неизяеснен и до момента случай.

След това тя започна да пише книги, напълня с 20-ина кг, живя самотно, докато съпругът й обикаляше с концерти и направи неуспешни брачни опити, докато най-много време и сили отдаде на своето винарско имение в родната му провинция между 2 морета на тока на Ботуша.

През 2015 г. зорлем ги събра специална програма на италианската телевизия. След това двамата, които имат общи деца, постепенно се сближиха.

През 2019 г., половин век след началото, двойката отново се е събрала. Неясно дали като пиар или по възродила се любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар