Прецакаха жестоко Светлана Гущерова

Гласувайте за статията

Бившата плеймейтка остана с пръст в уста

Светлана Гущерова не е никак щастлива от развоя на събитията.

По всичко личи, че бившата плеймейтка е жестоко прецакана и то не от кой да е, а лично от свекър й – Добромир Гущеров.

Милионерът й обещал тази пролет, че ще препише апетитен имот в центъра на София на името на внучката му – Анелия-Добромира.
Вместо това обаче, Гущеров старши продал имота за 8.2 млн. лева.

Светлана Гущерова

Бившата плеймейтка остана с пръст в уста

Така Светлана Гущерова останала с пръст в устата. Припомняме, че плеймейтката дари Християн Гущеров с рожба на 3 април. Тогава тя хитро даде на дъщеря си две имена, за да угоди и на майката и на бащата на съпруга си.

Гущеров-старши осъществил грандиозната сделка преди броени дни. Той продал имота в топ центъра на София на собственика на куриерска фирма „Еконт“ – Николай Събев за сумата от 8.2 млн. лева.

Сградата е със застроена площ от 240 кв.м. и двор от близо декар, сочи справка в имотния регистър. Имотът, с който се е разделил Добромир Гущеров е с почти 100-годишна история. Къщата е построена през 1922 г. и в нея е живял министъра на финансите през 30-те години на миналия век Марко Рясков.

След 9 септември 1944 г. семейството му е изселено, домът му е конфискуван, а той попада в затвора в Белене с обвинение, че е английски шпионин.
В дома му след конфискацията се настанява комунистическия лидер Антон Югов – министър председател на България в периода 1956-1962 г., пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар