Бомба: Какво се случва между Фики Стораро и Гюлджан?! (още подробности)

Бомба: Какво се случва между Фики Стораро и Гюлджан?! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро отново със супер тяло, но къде е Гюлджан?!

Супертатко с плочки е Фики Стораро, но в действителност ли певецът вади такова тяло и на живо? Последните участия на изпълнителя на „Пайнер“ говорят друго, а именно позапуснато тяло.

Фики Стораро

Фики Стораро вече не се показва с жена си като преди

Певецът заведе семейството си на заслужена почивка в чужбина. Вмместо да се припича по цял ден и да лежи, големият син на Тони Стораро прекарва цялото си време с наследника си Тунчер.

Фики Стораро го заведе на аквапарк, където малкият се радва на пързалките и тича на воля. Големият син на Тони единствено се откъсна от близките си, за да иде на фитнес. Фики отново е изваял тяло като на гръцки бог благодарение на усилени тренировки.

Любопитно е обаче какво се случва в брака му с красивата Гюлджан?! От много време насам двамата не са засичани заедно и не сме се натъквали на снимки, с каквито ни заливаха преди сватбата си.

Злите езици шушукат, че Фики и съпругата му са в доста по-студени отношения, а причината е любовта му към жените и склонността към изневери. Знаем, че и самият Тони Стораро доста си е палувал навремето, така че има от кого да го наследи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар