Ново 20: Актрисата Елен Колева става снаха на Бойко Илиев! (още подробности)

Ново 20: Актрисата Елен Колева става снаха на Бойко Илиев! (още подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Елен Колева става снаха на режисьора Бойко Илиев!

Режисьорът Бойко Илиев си хареса Елен Колева за снаха. Синеоката актриса ямно е успяла да го плени с чара си и той не устоя. Речено-сторено, Елен му става снаха.

Елен Колева

Елен Колева става снаха на режисьора Бойко Илиев

Това обаче ще стане засега само на сцената. Иначе все още няма индикации Ники Илиев, синът на Бойко, да е обвързан по някакъв начин с Елен Колева.

Театрално обаче татко му я поставя в „Майстори“ на Рачо Стоянов, която я вкарва в образа на трагична жена, разделяща двама приятели и майстори дърворезбари в най-емблематичната пиеса на българския театър преди войната, пише вестник „Телеграф“.

Сега с нея ще се открие сезонът в Ловеч. А всички очакват с нетърпение да видят какво е смайсторил Бойко Илиев, имайки предвид успешните му адаптации на класики. Мнозина смятат неговата версия на „Осъдени души“ за по-добра дори от филма.

Сега, на 12 септември, Ловешкият театър открива с „Майстори“ юбилейния си 50-и сезон. На плаката Елен Колева пък е направена все едно е част от картина на Владимир Димитров – Майстора.

Явно на актрисата й потръгна в работата, което обаче не важи за личния й живот. Мъжете в него са все така кът, а и тя е решила повече да си няма работа с грешните хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар