Тъмното минало на Ани Салич видя бял свят

Гласувайте за статията

С него са наясно само хората от най-близкото й обкръжение

Миналото на новинарката Ани Салич видя бял свят.

Със сигурност тя не би искала тези факти от живота й да стават обществено достояние. Оказва се, че само най-близките хора от обкръжението й знаели, че водещата има още един развод зад гърба си, освен този с Бранко Салич.

Ани Салич

С него са наясно само хората от най-близкото й обкръжение

Информацията потвърждават и нейни колеги от Нова телевизия. Те твърдят, че са присъствали и са запознати с първите ѝ стъпки в медията. Тогава Ани, по баща Валеова, спечелила конкурс за говорители и се представяла на ръководството и екипа на Нова тв с фамилията Златанова.

Така поискала и да я изписват на екрана в началото на новинарската емисия. По онова време тв звездата била само на 25 години и никак не обичала да говори за личния си живот. Единственото, което се знае за първия ѝ мъж, е, че бил строителен предприемач с доста възможности.

Съжителството им обаче не просъществувало заради несходства в характерите. Благоевградчанката категорично не желаела да бъде обикновена домакиня, а мечтаела за кариера в тв бранша.
Именно работата я срещнала с втория ѝ мъж и баща на двете ѝ деца – Бранко.

По онова време той бил технически директор на телевизията. Двамата се женят през 1998 г., а почти 20 години след това последва и раздялата им. Макар нито един от двамата да не потвърди официално новината, Ани Салич на няколко пъти открито намеква, че сърбинът е вече част от миналото ѝ.

Първото, което новинарката направи, за да ознаменува разлъката, беше да си върне моминската фамилия Валеова. Въпреки това зрителите все още я наричат Ани Салич.

След това си сложи статус „необвързана“ в социалната мрежа „Фейсбук“. Навръх скорошния си 50-годишен юбилей призна в интервю, че си пожелава нова любов, с която да остарява спокойно. Преди броени дни пък заяви, че се грижи за децата си Лазар и Хана съвсем сама. Откакто се е развела, Ани не е обявила да има човек до себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар