Меган Маркъл довърши баща си

Гласувайте за статията

Помежду им очевидно зее огромна пропаст

Херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, довърши баща си.

На стената до кухненската маса на бащата на Меган Маркъл има нейна черно-бяла снимка. За нея той казва с гордост, че е „заснета от гордия татко на Меги“.

До нея има снимка на младо момиче, прегърнало баща си на американски футболен мач. И двете фотографии Томас Маркъл твърди, че му напомнят за пропастта, която в момента съществува между него и Меган.

Меган Маркъл

Помежду им очевидно зее огромна пропаст

Бащата на Меган Маркъл е окачил цялата си къща в снимки на наследниците си. Включително и такива на полубратът и сестрата на херцогинята – Том Джуниър и Саманта. Меган обаче е единствената, която има писмени възпоменателни хвалби, окачени над камината по време на сватбата й с принц Хари през май 2018 година.

Малко след венчавката Меган забременя и роди внук на Томас Маркъл. За жалост, той все още не е виждал малкия Арчи. Бащата на херцогинята е дал само шепа интервюта и пусна кратки изявления по време на бременността на Меган и раждането на Арчи.

Томас Маркъл е съсипан

Той твърди, че е подложен на „ежедневен натиск“ от неверни истории за него. Сега той проговари за пръв път след раждането на Арчи, защото смята, че не е честно да бъде изхвърлен от живота на внука си.

„Бих искал да ми пратят снимка на Арчи, за да мога да я сложа в рамка до тази на Меган. „Това не е ли нещо, което всеки един дядо би искал? Трябва да видя дали и той притежава специфичния нос на семейство Маркъл“, обяснява тъжно пред „Daily Mail“ бащата на херцогинята на Съсекс.

Той сподели, че е изпратил картичка за 38-мия рожден ден на дъщеря си миналия месец, но не знае дали е стигнала до нея. Томас Маркъл споделя, че никога не получавал официална покана за сватбата на дъщеря си. Това, което го натъжава най-много е, че е виждал внука си Арчи само и единствено на снимки в интернет.

„Обичам дъщеря си. Това са любимите ми снимки с нея. Винаги когато я снимах, тя се усмихваше. Това е моята Меги. Бяхме толкова близки. Прибирах се от работа, прегръщаше ме и се разхождаме с часове, за да си говорим“, спомня си с огорчение Томас. Г-н Маркъл твърди, че е наясно, че не е в приоритетния списък на дъщеря си в момента. той се извини на кралското семейство за изказванията си преди сватбата, но Меган все още не иска да има нищо общо с него, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар