Тончо Токмакчиев и „Шоуто на Канала“ се завръщат на екран? (Вижте какво разкри актьорът) Преглеждания: 2786

Тончо Токмакчиев пожела успех на Слави Трифонов с новото му начинание сн. Уикимедия
0
Оценете този post

Тончо Токмакчиев разкри какви са отношенията му със Слави Трифонов

Тончо Токмакчиев се завръща в телевизията. След ваканционния август, който е заредил актьора със сили, сега той се завръща на сцената. „Август месец ми беше ваканционен, но въпреки това имах няколко участия. Новият театрален сезон за мен започва на 3 септември в 19 часа. Ще играем в Силистра“, споделя Тончо, на когото предстои и турне в Америка.

Токмакчиев разкрива и дали ще го видим отново на малкия екран. „Работи се върху нов проект, имам покана за участие във филм, но още е рано да се говори“, казва актьорът, пише „Уикенд“. Точно разкрива и дали предаването му „Шоуто на Канала“, което беше спряно от Коко Каменаров, ще се завърне отново в ефира на БНТ.

„Питайте Кошлуков, аз не знам нищо. С мен никой не е говорил, не е обсъждал нищо подобно. Първо да ми отправят предложение, тогава ще го мисля“, казва Токмакчиев. Той споделя още, че не дели ролите, които му предлагат.

„Не деля ролите на комедийни и драматични. Важно ми е да са смислени – като ми предложат такава, я приемам. От години работя като актьор и за мен не е проблем да играя във всеки един жанр. Не харесвам, когато се слага печат – този е комедиен, този е драматичен артист. Например Георги Мамалев е страхотен комик, но може да направи и ярка драматична роля. Същото важи и за Мартина Вачкова – за справка вижте сериала „Откраднат живот“.

За мен самия никога нищо не е на всяка цена, не се хвърлям само и само да снимам. Отказвал съм ангажименти в тв продукции и кинофилми, защото просто не ми харесват“, казва актьорът.

Политика

Тончо разкри и дали би влезнал пак в политиката. Преди актьорът беше в „Новото време“. „То в България, искаш или не, политиката се занимава с теб. Тук сме обречени по някакъв начин. А ако искаш да създаваш партия, да влезеш в парламента или общинския съвет, да си министър, трябва да имаш идея защо го правиш“, споделя Токмакчиев.

Тончо Токмакчиев пожела успех на Слави Трифонов с новото му начинание сн. Уикимедия
Тончо Токмакчиев пожела успех на Слави Трифонов с новото му начинание сн. Уикимедия

На въпроса дали от Слави Трифонов ще излез добър политик, актьорът отговаря: „Желая му успех!“. Тончо обаче не желае да коментира спирането на „Шоуто на Слави“. „Не съм го виждал от години Слави, не мога да коментирам нищо за него и шоуто му. Единственото, което ще кажа, е да е жив и здрав“, казва Токмакчиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.