Корнелия Нинова шашна столичани с това, което направи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Червеният лидер събра погледите на столичани

По всичко личи, че лидерът на червените редици Корнелия Нинова, е отчаяна до краен предел.

Тези дни столичани се натъкнаха на изненадваща гледка в метрото. В разгара на деня наблюдателни пътници забелязаха, че споделят един вагон не с кого да е, а с лидера на БСП – Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова

Червеният лидер събра погледите на столичани

Шефката на социалистите бе забелязана да се придвижва с градския транспорт в компанията на тайнствен господин. Корнелия Нинова и спътникът ѝ чинно си закупили билети от касата на метростанцията. Този жест издава, че не са редовни клиенти и не разполагат с карти за месечно ползване. Повечето граждани, които използват редовно столичния обществен транспорт разполаган именно с такива.

По време на пътуването Корнелия и придружителят ѝ не контактували много. Вместо да разговаря със спътника си, червеният лидер предпочела да разглежда социалните мрежи и новинарските сайтове на супер таблет.

Високотехнологичната джаджа тя извадила директно от дамската си чанта. Очевидно червената лейди е взела пример от премиера Бойко Борисов. Припомняме, че той обичайно уплътнява полетите си по работа в чужбина, четейки новини и преглеждайки документи именно на удобен таблет.

Корнелия НиноваТака и не става ясно обаче какво е накарало Корнелия Нинова да се използва обществен транспорт. За никого не е тайна, че тя от години се движи с лъскав служебен автомобил, който върви с шофьор и бонус – охранители, които са плътно до нея дори когато пазарува хляб и кисело мляко от супера до дома си.

На „Позитано“ 20 коментират, че Нинова слязла от любимата си „Шкода“, след като научила, че Мая Манолова, с която са в негласна война, често се придвижва в столицата с метро. Разбира се това се случва, откакто ѝ отнеха служебния автомобил.

Омбудсманката обаче бе заподозряна от будни граждани в провеждане на най-изтъркана пиар акция. По всяка вероятност тя има за цел да покаже, че е близко до народа и не се притеснява да се бута в претъпканите мотриси в час пик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар