Ива Екимова преживя страшен кошмар (ФОТО)

Гласувайте за статията

Всеки на нейно място би се възмутил от дъното на душата си

Пиарът Ива Екимова преживя страшен кошмар.

Тя се ожали, че за втори път открива автомобила си, посипан с боклуци. По всичко личи, че Ива Екимова има недобронамерен съсед, който действа като същински Робинзон Крузо.

Красивата блондинка живее в най-развиващия се софийски квартал, където се смята, че живее каймакът на висшето общество. Предполага се, че подобна вандалщина не е присъща за този район, но във всяка стадо има по една мърша.

Ива Екимова

Всеки на нейно място би се възмутил от дъното на душата си

Паркоместата пред блока на Ива Екимова се запълват твърде бързо. Със сигурност на никого не му е приятно да паркира автомобила си далеч от входната врата. За голяма съжаление обаче това е всеизвестен проблем в цяла София, а вече и в малките градове надигат вой по тази тема.

Някой от съседите на пиарката обаче е решил да действа подмолно и да накара Ива да му освободи мястото за паркиране. За втори път тя намира върху автомобила си изсипан боклук.

Ето какво написа Ива Екимова в социалната мрежа по този повод:

„Така. Това ще е дълго. Живея в любимия ми квартал, по статистически данни, най-богатият, към момента. Това IT-та, това други гениални предприемачи, ще кажеш – родния Ориндж Каунти! Купихме този апартамент и бързо го превърнахме в дом, за да бъдем, със съпруга ми близо до нашите родители.

Обичахме го и се грижихме за него, заради красивата гледка към Витоша и вълнуващите слънчеви лъчи, които от утрото до самия слънчев заник, любопитно надничат през прозорците. Вече 18 години любезно поздравявам всеки съсед, чистя сняг през зимата и се радвам да разменя няколко думи с усмихнатата дама, която се грижи единственият ни вход да е чист и спретнат.

Изглежда и в баровските квартали няма мира от недобросъвестни съседи

Неизменно децата растат, а заедно с тях и броят на колите в домакинството. Малкото пространство предвидено за паркинг вече се задъхва да поеме всички автомобили, които членовете на семейството почти не използват. Просто си седят и заемат място, на което биха могли да паркират майките на малките деца или самотни родители, като мен, които се прибират натоварени с пазара за двучленното семейство.

Открих няколко метра, които не пречат на колите да влизат или излизат, да паркират и маневрират. След отправена ми забележка спрях да паркирам там, за да открия с изненада, че друг съсед използва същото място. Когато не успея да се прибера преди 16.30 (?!?!?!?!) се задоволявам да спра неприемливо далеч, но няколко крачки с торбите, на 12 сантиметров ток, не са проблем, колкото и да съм уморена.

Два пъти престъпих обещанието, дадено на самата мен, да не паркирам на въпросното място. Нека го използват по-нуждаещите се. Днешната ситуация ми припомни онази приказка за съседите и кошницата с ябълки, с която мъжът, получил от съседа си кофа с боклук, върнал кофа пълна с ябълки.

Бъдете здрави мили, съседи! И, ти приятелю, който си изхвърлил найлоновото си пликче, пълно с боклук върху предното стъкло на колата ми! И без друго ми беше ред за автомивка! В крайна сметка, всеки дава това, с което е пълен! Хайде! Кога казахте, че ще чистим България?“, завършва тя, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар