Щерката на Иван Ласкин показа гаджето си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Изглежда Люба все още не прави сериозни планове

Голямата дъщеря на Иван Ласкин – Люба, се похвали с гаджето си в социалните мрежи.

Тя е плод от любовта му с актрисата Мирослава Гоговска, с която са разведени.

Красивата наследница на Иван Ласкин се носи на крилете на любовта. Момичето е студентка по медицина и сега за пръв път показа мъжа на сърцето си“ – Стефан.

Иван Ласкин

Изглежда Люба все още не прави сериозни планове

Двамата прекарали последните дни от август в пътувания из страната. Те са се възползвали от всяка възможност да опознаят природните забележителности на България. Очевидно връзката им не е отскоро, тъй като всички от обкръжението на Люба вече отлично познават любимия й, писа „Ретро“.

Под красивите им снимки валят възхищения и подкани за сватба. За момента обаче не се вижда годежен пръстен на ръката на дъщерята на покойния актьор Иван Ласкин.
По всичко личи, че венчилото не е на преден план за нея. Вероятно причината за това е, че професията, към която се е насочила да практикува, е сред най-сериозните. Обучението несъмнено й коства много труд и време.

В същото време Алекс Сърчаджиева е заета със снимките на новото риалити „Игри на волята“
Световноизвестният колумбийски риалити формат Desafío /Caracol TV/ стъпва за първи път на българска земя. 24-ма смели българи влизат в битка за надмощие. Победителят ще грабне голямата награда от 200 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар