Хороскоп за 2 септември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Везни – далеч от скуката
Най-после очакваните промени са в ход, при това всичко ще се получи по-скоро, отколкото очаквате. Няма да скучаете и няма да стоите на едно място. Оживление, пътувания и отново подновени контакти – така стоят нещата. Ако ви вълнува работата, може да направите много, за да си подсигурите повече сигурност в утрешния ден. Но някои домашни и материални въпроси все още очакват своето разрешение.

Скорпион – бъдете търпеливи
Прибързаността и импулсивните действия само ще попречат на делата ви. Пристъпете към замисленото с готовност да чакате толкова, колкото е необходимо. Дайте възможност на плодовете на своя труд да узреят. И не се съмнявайте, ще ви стигне търпение, за да видите завършека на започнатото. Заложете на рутината и в работата и не залитайте по неизпълними проекти. За осъществяване на лични намерения пречки няма.

Стрелец – придвижвате се напред
Най-после плановете ви придобиват завършеност, неизяснените въпроси намират своето решение и нещата се придвижват значително напред. Ако още не сте усетили, имайте готовност в най-скоро време да се възползвате от новите възможности. Късметът е с вас и в работата. Но в любовта не бързайте. Ако наскоро сте създали връзка, не пречете със своето нетърпение на естествения ѝ ход на развитие.

Козирог – преходен период
Напоследък нещата при вас не са еднозначни. Има и хубави, има и напрягащи моменти. Едни се вълнуват във връзка с работата си, но засега се налага да потиснат своя темперамент и да се съобразяват с действащите условия. За други точно обратното – седмицата поставя началото на нещо перспективно и многообещаващо в професионален план. Разнопосочно е и случващото се в интимния живот.

Водолей – трудно срещате разбиране
Възможна е стагнация, забавяне ходя на делата ви, неприятно стечение на обстоятелствата. Имайте едно наум, на пръв поглед всичко изглежда добре, но не е изключен провал в плановете ви. Срещу едни работят силни конкуренти, тревогите на други пък са в личното и деловото партньорство. Най-хубави се оказват домашните новости, а за някои събитието е с празничен характер. Но в любовта – без особено големи надежди.

Риби – от крайност в крайност
Емоционална се оказва вашата седмица. Наред с хубавите изненади се очертават и разочарования. Резките смени в настроението и неочакваните реакции на хората около вас ви люшкат от крайност в крайност. Опитайте се поне за миг да погледнете на случващото се отстрани. Не е време и за професионални инициативи. Имате великолепни идеи, изчакайте подходящ момент за тяхното реализиране.

Хороскоп за първите 6 зодии може да прочетете тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар