Хороскоп за 2 септември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Овен – дръжте умерена линия
Иска ви се да се впуснете в нещо ново, очакванията ви са големи, но не е изключен внезапен обрат в делата ви. Способността да разрешавате проблемите с помощта на логиката, без да се губите сред наплива от идеи и съмнения, ще е от полза тези дни. Ситуацията е такава, че не позволява да разгърнете целия си потенциал, така че се налага да държите умерената линия. Най-хубави са домашните новости.

Телец – лични радости
Адаптивни сте, бързо се приспособявате и понасяте върховете и паденията без излишни вълнения. И наистина, поне що се отнася да лични намерения, имате право да сте спокойни и оптимистично настроени. Нещата се развиват според очакванията ви и без особени изненади. А ако работата вече е сред приоритетите ви, гответе се за нови задачи, изгодни поръчки или възможност да се отървете от проточил се проблем.

Близнаци – срещате подкрепа
Познанствата с хора от най-различни среди ще изиграят важна роля във връзка с делата ви. Не се колебайте, важното е веднъж да започнете, после всичко ще върви от само себе си. Атакувайте, за да прекрачите в бъдещето, за което сте мечтали. Става дума за работата, осъществяването на ваш проект или освобождаване от проточил се проблем. А може да е навременна подкрепа или жест на внимание.

Рак – неочаквани пречки
Иска ви се да тръгнете по нов път, но прибързването само ще ви навреди. Доверете се на чувството си за реалност. Най-добре е засега да се откажете от преследването на високи и непостижими цели, а да се съсредоточите върху реални неща. Проявете още малко търпение, докато дойде ред на поредната възходяща фаза. Имайте едно наум, дните идват с непредвидени пречки и събития, навяващи безпокойство.

Лъв – време за щастие и наслади
Наистина ви е необходимо да се движите по нов път, да се откъснете от монотонността и сивотата на всекидневието. Починете си, доставете си удоволствие, направете онова, за което все не остава време. Претворете мечтите си в реалност и се наслаждавайте на всеки един миг. А в работата, макар и в условията на голяма натовареност, имате шанс да направите истински пробив.

Дева – нещата се подреждат
Повярвайте на своето предчувствие. То ще ви подскаже къде и кога да срещнете своя шанс. И наистина всички въпроси, съмнения и терзания, които досега ви притесняваха, внезапно се изясняват благодарение на външен тласък и помощ отвън. Може да е новина, развързваща ви ръцете, покана за участие в нещо приятно или неочаквано добро стечение на обстоятелствата. Късметът е с вас и в любовта.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар