Ето кое предаване ще заеме на мястото на „Шоуто на Слави“ Преглеждания: 1666

Предаването търпи сериозни критики из мрежата
0
Оценете този post

Предаването търпи сериозни критики из мрежата

Вече е ясно кое ще е предаването, което ще заеме мястото на „Шоуто на Слави“.

Телевизионери коментират, че изборът на ръководството на Би Ти Ви, е меко казано изненадващ. След като месеци наред не беше ясно с какво ще заместят „Шоуто на Слави“, ето че решението вече е ясно, пише „Уикенд“.

„Шоуто на Слави“
Предаването търпи сериозни критики из мрежата

Вместо Дългия вече зрителите ще гледат… тв психоложката Ани Владимирова и нейния така наречен „риалити сериал“ – „Истински истории“.
Вместо в 22:30 вечерта зрителите да гледат актьори като Мариан Бачев и Краси Радков, вече ще проследяват сълзливи драми. Твърди се, че те са извадени от реалната практика на Ани Владимирова.

Психоложката от години се занимава с подбора на участници в риалити форматите на родния ефир. Все още обаче има и клиенти, които я търсят с истински проблеми. Тя пък предава случаите им на своите продуценти и ги превърнат в тв зрелища.

За да не бъде обвинена, че издава личните тайни на психически уязвимите хора, които я търсят за помощ, имената на реалните герои са сменени. Историите им обаче, не са. Или поне такава е официалната версия за поредицата.

Стартът на „Истински истории“ ще е на 12 септември. Какво ново още ще добавят Би Ти Ви в програмната си схема, за да запълнят дупките, предстои да разберем в най-скоро време, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.