Гринго изложи жестоко Софи Маринова

Гринго изложи жестоко Софи Маринова
3 (60%) 2 votes

Певицата едва не припаднала от ужас

За никого не е тайна, че за по-малко от месец, Софи Маринова се омъжи, след това се разведе набързо, а малко по-късно отново се събра с Гринго.

Запознати обаче издават, че за краткото време, в което са били заедно, изобщо не се е заговорило за сдобряване. Дори Гринго е успял да сътвори цял куп глупости.

Софи Маринова

Певицата едва не припаднала от ужас

Най-голямата от тях е, че е успял да продаде в заложна къща собствената си баровска венчална халка. Щом разбрала за тази му изцепка, Софи Маринова едва не припаднала от ужас.

Мускулестият ром, който разчита изцяло на гласовитата си половинка във финансово отношение, се оказал без стотинка. Това се случило само седмица, след като бе натирен от нея, пише Lupa.bg. И след няколко дребни заема от приятели, набързо се озовал в заложна къща в един от крайните квартали на столицата.

Там срещу сумата от 1100 лева оставил халката от жълто злато с черни диаманти и надпис „Софи“. Запознати издават, че пръстенът струва поне 4 пъти повече.
Баровското бижу, заедно с „братчето“ му с надпис Гринго, бяха подарени на младоженците от Преслава и половинката й Павел. Те са им ги поръчали от чужбина.

За Тодор Давидов обаче явно стойността на жестовете се измерва само в левчета.
Иначе в момента Софка и Гринго отново се гушкат щастливи заедно и дори публикуват снимки на семейната си идилия, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар