Ани Цолова се завръща на екран

Ани Цолова се завръща на екран
1 (20%) 1 vote

Влиятелни приятели са готови да й отпуснат собствена рубрика

Мълвата носи, че от новия телевизионен сезон, Ани Цолова ще се завърне отново на екран.

От известно време насам Ани Цолова е подновила тесните си контакти с някои от колегите си от Би Ти Ви, твърдят хора от обкръжението й.

Ани Цолова

Влиятелни приятели са готови да й отпуснат собствена рубрика

Според слуховете бившата водеща не искала да изоставя частния си бизнес. Тя обаче се надява, че ще успее да го съчетава със стария си занаят. Целта й разбира се е да си изкара допълнителни пари. Освен това по този начин ще даде повод отново да се зашуми около името ѝ, което би привлякло нови клиенти.

В същото време имало няколко много влиятелни приятели на Ани Цолова, които са готови да й помогнат. Те са изявили желание да ѝ отпуснат собствена рубрика в някоя от външните продукции на Би Ти Ви.

Така тя ще може да комбинира работата като журналист с опитите да развива собствен бизнес. Не са малко зрителите, които твърдят, че Ани Цолова им липсва, пише retro.bg.

Междувременно стана ясно, че Ани Цолова е изкарала част от лятната си почивка в компанията на водещата на предаването „Преди обед“ – Деси Стоянова. Двете са отдавнашни приятелки и очевидно промените не се отразяват негативно на отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар