Таткото на Меган Маркъл: Обичам дъщеря си! (Вижте тъжната изповед на един баща и дядо)

Таткото на Меган Маркъл: Обичам дъщеря си! (Вижте тъжната изповед на един баща и дядо)
3 (60%) 1 vote

Меган Маркъл не покани баща си на сватбата, не му изпрати и снимка на Арчи

Бащата на Меган Маркъл проговори за съдбата си на отритнат баща и дядо. Родителят на херцогинята на Съсекс признава колко обича дъщеря си и иска да види внука си.

На видно място на стената в близост до масата, на която се храни Томас Маркъл е поставил две снимки. Едната е на Меган като дете, която е направил самия той. А другата е пак на дъщеря му, но на нея са двамата и са прегърнати, гледайки футболен мач.

Снимки: Блиц

Възрастния човек разкрива, че когато гледа фотосите, те му напомнят колко е голяма пропастта между него и Меган.

Из цялата къща на Томас е пълно със снимки на наследниците му. Дъщеря му обаче е единствената, за която над камината са окачени писмени възпоменателни хвалби след сватбата и с принц Хари. Но за жалост на гордия дядо той все още не е виждал внука си.

Господин Маркъл си е позволил да даде само няколко кратки интервюта по времето когато херцогинята беше бременна. Сега за първи път дава изявление защото смята, че никак не е честно да го изхвърлят от живота на внука му.

Таткото на Меган има само една молба, да му пратят снимка на Арчи и да я сложи до тази на дъщеря си. Това  е всичко, което един дядо би искал – да види на кого прилича внука има ли типичния за фамилията Маркъл нос, казва Томас пред „Дейли мейл”.

Той говори, че й пратил картичка за рождения ден, но не е сигурен дали е стигнала до нея. Възрастния баща споделя още, че обича щерка си и си спомня, че когато я снимал тя се усмихвала. Били много близки, говорели си, разхождали се и тя често го прегръщала.

Господин Маркъл тъжи и за внука си, който е виждал само на официалните снимки в интернет, предават от Блиц.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар