Луна вдигна сватба!? (Вижте я като булка – Снимки)

Гласувайте за статията

Позастарялата певица лъсна като булка, омъжи ли се или е това е поредната й провокация

Луна шашна почитателите си като пусна няколко снимки в социалната мрежа. На които позира в булчинска премяна и е в обятията на младото си гадже.

Както стана известно от доста време фолк певицата е лудо влюбена в младеж, с който е неразделна. А мачото й се води официално охранител.

Сниимка: Фейсбук

Повечето от последователите на певицата побързаха да й честитят сватбата и я затрупаха с хубави пожелания. Други обаче не се хванаха и смятат, че романтичните кадри, които разпространява са от новия й проект.

Снимки: Фейсбук

Но каквото и да се случва в живота на позастарялата изпълнителка редно е да кажем, че тя изглежда доста по свежа и подмладена. Освен това й личи и, че е много влюбена и щастлива с младото си лъвче.

Под сантименталните снимки Луна философства с думите на учителя Петър Дънов като го цитира: „
„Когато ме обича някой, аз съм врата за него. Когато аз обичам някого, той е врата за мен“

Според интернет изданието ХотАрена, което е лидер в светските новини любимия на Луна се казва Горан Колев. Мускулягата е от Русе, но от около месец бил приютен от певицата в луксозния й софийски мезонет. Светските клюкари разправят, че провинциалния плейбой хлътнал до уши по нея, но и по потъналите й в КТБ осем милиона, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар