Ирена Милянкова скарана с мъжа си заради тежък инцидент с дъщеря им (Вижте повече) Преглеждания: 6468

Ирена Милянкова сама в най-трудния момент в живота си сн. Фейсбук
1
Оценете този post

Ирена Милянкова сама в най-трудния момент от живота си

Ирена Милянкова е в тих конфликт с мъжа си Никола Чолаков, който я оставил сама в най-трудния момент в живота й. Майката на цели 6 деца трябвало да се оправя както може, когато 3-годишната й дъщеря Вики пострадала жестоко и се наложило да я приемат в болница по спешност. През това време Никола бил в Гърция.

Отношенията между бившата моделка и мъжа й от няколко месеца буксуват. Но все пак двамата успяват да ги изгладят след всеки конфликт помежду си, пише „Уикенд“. Яростта на Ирена към Никола обаче се изострила до крайност преди няколко дни, когато 3-годишната им дъщеричка Вики била приета в „Пирогов“. Майката и досега не е споделила публично какво се е случило. Знае се обаче, че детето е било в притивошокова зала, а там се приемат само най-тежките случай, често с опасност за живота.

Предполага се, че момиченцето е паднало и е ударило лошо главата си. Състоянието му било изключително сериозно. Благодарение на бързата реакция на майката и професионализма на медиците в крайна сметка се разминало само с няколко шефа на веждата. Докато обаче се стигне до този благоприятен изход, Ирена била на ръба на нервна криза. Не само, че се притеснявала за малката Вики, но и се чудела какво да прави с останалите си деца и особено със сестричката й Лили, която е почти бебе – едва на годинка.

Бизнес

Момиченцето изисква непрекъснати грижи, които обаче майка му не можела да осигури, тъй като през цялото време мислите й били в „Пирогов“. И докато тя се чудела как да се справи с всички задължения, таткото се правел на бизнесмен край гръцкото море. От няколко месеца той живее там, работейки в местния офис на фирмата си за недвижими имоти.

Когато станал инцидентът с детето, Ирена се вбесила на мъжа си, защото нямало как да разчита на него за подкрепа, дори в този изключително тежък момент. „Колкото и да си повтаря, че Никола е в Гърция, за да работи, тя не може да не му се сърди, че не прати някой друг в офиса на фирмата си там, за да остане самият той при жена си и децата“, коментират познати на Милянкова.

Само преди няколко месеца се заговори, че тя и Никола са пред развод. Чолаков прекарва почти цялото си време в Гърция, докато тя е в България с децата. В действителност семейството поне засега е далеч от идеята да се развежда, но младата майка вече едва издържа на напрежението.

Привидно уж подкрепяла идеята мъжът й да изпраща пари на семейството от чужбина. Всъщност обаче не можела да му прости, че на практика е вдигнал ръце от грижите за двете си малки деца. Положението станало още по-тежко след инцидента с Вики.

Познати на двойката смятат, че Ирена въпреки всичко ще прости на Никола.Но никога няма да забрави как я е оставил да трепери за малката Вики, на която и той е родител.

Ирена Милянкова сама в най-трудния момент в живота си сн. Фейсбук
Ирена Милянкова сама в най-трудния момент в живота си сн. Фейсбук

Тя не пропусна да благодари на всички в „Пирогов“, които са се грижили за дъщеричката й. Бащата коментира, че момиченцето е герой. Познати на двойката коментират, че същото може да се каже и за майката.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Ani казва

    Да си наеме детегледачка, за да й помага.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.