Веселин Плачков разкри вдигат ли сватба с Мариана Попова (Какво още сподели?) Преглеждания: 6860

Веселин Плачков разкри планират ли сватба с Мариана Попова сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Веселин Плачков сподели кога избухва

Веселин Плачков разкри вдигат ли сватба с Мариана Попова. Актьорът сподели, че отново се завръща на малкия екран през септември. Тогава ще можем да видим Веселин в сериала „Пътят на честта“ по Нова телевизия.

Сериалът е продуциран от Маги Халваджиян. Плачков разкрива, че това е единствената продукция на Халваджиян, в която ще участва. „Само в „Пътят на честта“ участвам, в други продукции на Маги Халваджиян не съм ангажиран. През юни получих покани да се снимам къде ли не – като се започне от риалити формати, мине се през сериали и се стигне до филми. Човек обаче трябва да се фокусира само върху едно нещо и аз направих своя избор. „Предпочетох „Пътят на честта“, тъй като досега не бях играл в сериал. Пак казвам, че с режисьорите и Магърдич като продуцент е приятно да се работи“, казва актьорът, пише „Уикенд“.

Той споделя, че е бил поканен в риалити формат и първоначално се съгласил да участва в него. „Тогава нямах други оферти, впоследствие Маги се свърза с мен“, разкрива Веселин. „Веднага след като се реши, че ще се снимам в „Пътят на честта“, ми се обадиха и от друг сериал, а ми отправиха и още няколко предложения“, допълва актьорът.

Буен нрав

Веселин не крие, че има буен нрав. „Ставам агресивен, когато се изчерпят нормалните средства за комуникация. На доброто отвръщат с още повече добро, но и на лошотията отговарям подобаващо. Като бях малък, имаше разни истории, с които не се гордея особено, но са факт… Бях в детска педагогичека стая. Имам буен нрав, когато е засегната честта ми или се сблъскам с неправда, но престъпник определено не съм“, казва Плачков.

Актьорът споделя и защо с Мариана Попова са се отказали да живеят в село Тъжа и какво се е случило с къщата там. „Изоставихме я отдавна, в София сме си вече. Къщата я взехме, като платихме една солидна сума. Вкарахме и пари за ремонт, сложихме парно – изобщо направихме всичко като хората. В един момент обаче се оказа, че отдолу под нас има къща за гости, в която до 2-3 часа след полунощ се правят гуляи и шумни купони. Тези сбирки зачестиха, кажи-речи през ден се събираха шумни компании. Продадохме имота преди година и половина, приключихме завинаги с Тъжа“, разкрива Плачков.

Слухове

Той разкрива и истина ли са били тиражираните по медиите слухове, че с Мариана са останали без работа, кола и жилище. „Много се смяхме, когато и до нас достигна тази „новина“. Ние сме като всяко нормално българско семейство – имаме периоди, в които разполагаме с достатъчно финансови средства, и такива, в които посягаме към запасите. Но определено не бедстваме“, казва актьорът.

Веселин Плачков разкри планират ли сватба с Мариана Попова сн. Фейсбук
Веселин Плачков разкри планират ли сватба с Мариана Попова сн. Фейсбук

Плачков говори и за плановете за сватба, които имат с Мариана. „Сватба ще има със сигурност, но не знам кога. Чат-пат се присещаме и си говорим за това, но не ни е тема номер едно. Сега мислим как да си подсигурим децата с добро образование. Това в момента е най-важното“, споделя още актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.