Двама от участниците в „Маскираният певец“ са ясни (Вижте кои са те) Преглеждания: 9758

Папи Ханс влиза в "Маскираният певец"? сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Димитър Рачков става водещ на „Маскираният певец“

Двама от участниците в „Маскираният певец“ са ясни. 12 популярни личности с музикален талант, но не професионални изпълнители ще бъдат участниците в новия музикален проект на Маги Халваджиян. От началото на август по Нова тв се върти реклама на новото шоу, зад което стои екипът на имитаторското шоу „Като две капки вода“.

Според регламента на „Маскираният певец“ в продължение на 3 месеца известни българи ще живеят скрити зад маски. Костюмите, създадени специално за предаването, са на животни и митични същества, пише „Уикенд“. Те ще крият звездите при всяка тяхна изява на музикалната сцена.

Макар подробностите около „Маскираният певец“ да се пазят в тайна, феновете вече започнаха да правят спекулации. Една от тях е, че Димитър Рачков ще води предаването, тъй като се появява и в телевизионната реклама. Зрителите на шоуто бързо разпознаха в рекламното видео с маскирания като бик участник колоритния писател Папи Ханс.

Според хора от кухнята на шоуто бившата половинка на Рачков – Мария Игнатова, също ще пее, маскирана като приказен герой. Не е тайна, че след раздялата си с комика блондинката изпадна в забвение. Преди да пробие като водеща в „Господари на ефира“, „България търси талант“ и „Х Фактор“, дълги години Игнатова се опитва да блесне в родния шоубизнес с различни начинания. Малцина днес помянт дебюта й като певица през 2009 година. Трите парчета, които тя изпя с артистичния псевдоним Мари, останаха незабелязани.

Папи Ханс влиза в "Маскираният певец"? сн. Фейсбук
Папи Ханс влиза в „Маскираният певец“? сн. Фейсбук

След като първата й песен „Не ме търси“ не впечатли никого, амбициозната блондинка записа втората – „Невъзможно“ заедно с популярния тогава Стратия. Най-неуспешен се оказа третият й опит с песента „Искаш“, която я отказа от музикалното поприще. След като „Господари на ефира“ отпадна от програмната схема на Нова тв в началото на годината, Мария остана без работа. Маги обаче знаел за напъните й да пробие в музикалния бранш и й предложил да участва в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.