Цеци Красимирова лети с частен самолет

Цеци Красимирова лети с частен самолет
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова лети само с частни самолети

Цеци Красимирова живее като кралска особа, научи HotArena. Откакто е съпруга на милионера Майкъл Струмейтис, бившата на Косьо Самоковеца лети само с частни самолети. Тя се щракна с любимия си пред летателното тяло, малко преди да излети от България.

Красавица пътува по работа с половинката си. Двамата летят за Холандия и Германия.
Струмейтис върти успешен бизнесмен в сферата на медицинската марихуана. Въпреки, че е лято, той не спира да работи и често пътува до САЩ заради бизнес дела, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Цеци Красимирова е плътно до него и почти никога не се разделят. За кратко двамата бяха разделени и това стана повод за слухове, че бракът им е в криза в брака. Поради тази причина те побързаха да се съберат, за да оборят тези твърдения.

В средата на месец май нашенката се венча за американеца. Сватбата се състоя в романтичен замък край Барселона и на празненството присъстваха хора от цял свят. Младоженката избра Преслава за гост изпълнител в най-важния ден от нейния живот.

След сватбата, влюбените си подариха екзотично пътешествие. Сега обикалят Европа, но поводът е свързан със служебни ангажименти на Майкъл Струмейтис. Той възнамерява да прехвърли част от бизнеса си в Македония.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар