Есил Дюран разкри какъв подарък си е направила за рождения ден (+ Защо е напуснала „Пайнер“?)

Гласувайте за статията

Есил Дюран не иска да е „мрънкаща лелка“

Само преди няколко седмици Есил Дюран навърши 50 години. Поп фолк изпълнителката отпразнува чудесен 50-ти юбилей и навлиза в следващото десетилетие от живота си щастлива, уверена, свободна и с огромна усмивка на лицето.

„Чувствам се по-добре от всякога. 50-те никак не ме притесняват. Както обичам да казвам напоследък: „По-добре да станеш на 50, отколкото никога да не станеш“, казва Есил, смеейки се, пише „Жената днес“. „Мисля, че е отживелица жените да крият годините си. Независими сме, работещи, образовани, уверени, жонглираме с много задължения и успяваме да се грижим добре за душата, ума и тялото си. Гордо си носим годините“, допълва певицата.

За 50-тия си юбилей Есил споделя, че си е подарила песента „Родина“. „Влюбих се в тази песен. Огромна песен, патриотична“, казва поп фолк изпълнителката.

Стана ясно, че след 20 години в музикална компания „Пайнер“ певицата е решила да се самопродуцира. Есил разкрива и как е стигнала до това наистина трудно решение. „Отдавна обмислям това – вече не сме си полезни – нито аз на тях, нито те на мен. Всеки има своя път. Казахме си прекрасни неща. Важно е хората да умеят да се разделят така добре, както са се събрали.

В момента „Пайнер“ създават музика за най-младото поколение – до 25 години. А аз има публика, която е и млада, и не толкова млада. И в един момент се зачудих какво точно трябва да правя там. И когато си задаваш този въпрос, положението не върви добре. Искам да правя музиката, която усещам, и да бъда независима. Защото по този начин няма да ангажирам никого със себе си. Ще се самопродуцирам, вече съм достатъчно опитна, знам как се правят нещата – по-трудно е, но аз обичам трудните пътища.

Искам да правя музика за слушане. Да, от време на време, ако съм в настроение, мога да пусна и по-раздвижено парче. Но има един поп-фолк, който си остана с празна ниша – музиката за слушане, за душата“, споделя певицата.

„Олелчване“

Въпреки че вече е на 50 години Есил се опитва да не е „мрънкаща лелка“. „Имаше един момент на „олелчване“, но, Слава Богу, сама усетих, че трябва да убия лелята в себе си. Много бързо. И го давам като съвет към всяка жена над 40 – да се поогледа хубаво и да приема забележки. В момента, в който започне да не разбира новото, което е свързано с младите – лелята идва с бясна скорост. Превзема ума, душата и тялото, и няма спасение – ставаш злобна, мрънкаща, недоволна лелка и не се надявай да ти се случват хубави неща“, казва певицата.

Есил Дюран не иска да е "мрънкаща лелка" на 50 години сн. Инстаграм

Есил Дюран не иска да е „мрънкаща лелка“ на 50 години сн. Инстаграм

Тя гледа да преминава през живота с усмивка, защото така преминава през него много по-лесно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар