Убитият в трагедията край Негован бил близък с Жоро Илиев

Убитият в трагедията край Негован бил близък с Жоро Илиев
5 (100%) 1 vote

Убитият треньор по борба Йордан Атанасов е бил близък с Жоро Илиев

Излезе наяве неподозирано разкритие за убития в трагедията край Негован. Йордан Атанасов, който е треньор по борба, е обучавал и направил шампиони в спорта покойните босове Васил Илиев, Крушата и Камилата, пише БЛИЦ. Те били негови ученици в школата „Олимпийски надежди“, допълва изданието, позовавайки се на вестник „Телеграф“.

Това споделят приятели на зверски убития възрастен мъж, който заедно с жена си Марияна  бе убит от строителни работници. Телата на пенсионерите бяха открити разфасовани и в бидони до язовира край Негован. Днес Софийският градски съд да гледа мерките за неотклонение на двамата изверги убили семейство Атанасови по изключително жесток начин – Пламен Шляпашки и Георги Нанчев.

Убитият е сред най-добрите треньори в „Олимпийски надежди“. В интерната, който е бил създаден през 80-те години на миналия век, са били приемани единствено младежи с потенциал

Атанасов лично въвел в тънкостите на борбата, както разстреляния бос на ВИС Васил Илиев, така и ликвидирания бос Стефан Мирославов – Крушата.

Негов ученик е и висш полицай, който благодарение на наученото успял да спечели няколко шампионски купи.

„Никога никой не си е помислял, че Данчо може да последва съдбата на някои свои ученици, а сега виждате какво стана“, споделят с прискърбие приятели на жестоко убития мъж.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар