Неочаквана новина за Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Неочаквана вест за Меган Маркъл

Херцогиня Меган иска да се завърне в киното. Очевидно тя скучае в двореца, където от няколко месеца е в ролята на майка. Актрисата вече е в търсена на подходящи за нея сценарии.

Вероятно съпругата на принц Хари ще си хареса роля в исторически или документален филм. В медийното пространство се носят слухове, че тя напира за продуцент, пише БЛИЦ.

Източници споделят, че принц Хари подкрепя напълно жена си. Той я приема за най-добрата актриса на нашето време. Друга версия гласи, че заради ревността си, херцогът няма да позволи на своята съпруга отново да застане пред камерата. Това предполага и интимни моменти с други актьори. С оглед на нейния социален статус, това едва ли би се приело за нещо нормално. Кралицата също едва ли би одобрила подобна постъпка.

Но все пак да не забравяме, че откакто е съпруга на принц Хари, Меган Маркъл постоянно нарушава етикета. Покрай нея й херцогът започна да си позволява подобни изцепки.

Поредният голям скандал, в който Меган беше замесена, се оказа преместването й от Двореца. С решението да пръсне цяло състояние за ремонт, херцогинята отново си навлече обществения гняв. Но се оказа, че този път тя няма вина. Сумата е била похарчена, тъй като Кралицата отказала да ги приеме в Двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар