Любо Нейков на мястото на Слави Трифонов

Любо Нейков на мястото на Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков зае мястото на Слави Трифонов

В програмата на bTV в новия сезон мястото на Слави Трифонов ще бъде заето от Любо Нейков, научи Хот нюлс. От медията официално съобщиха, че шоуто „Комиците и приятели“, чийто продуцент и участник е Нейков, се завръща в ефир. С нова порция забавление и скечове поредицата стартира на 9 септември точно в 22:30 часа.

От тогава всеки понеделник, вторник и сряда, зрителите на частната телевизия отново ще се забавляват с авторски скечове, хитови песни, изящни хореографии, специални изпълнения, неповторими импровицации и провокации към публиката. Това гласи официалното изявление на първата частна медия в България.

В останалите делнични дни в този часови интервал ще се излъчва „Истински истории“, която е продуцирана от Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Но големият победител в надпреварата за мястото на Трифонов, се оказа точно Любо Нейков. Той ще разполага с повече екранно време в този часови пояс. Комикът и продуцент бе един от най-близките хора на Слави. Но още преди години го напусна и създаде собствена продуцентска компания. Ударът за Слави Трифонов е двоен, тъй като го наследи човек, който някога е бил негов подчинен.

По традиция и тази година медията ще обяви тържествено новата си програма за есента, организирайки купон в средата на септември, пише Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар