Вижте Добрина Чешмеджиева по бански (Снимки)

Вижте Добрина Чешмеджиева по бански (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Водеща на БНТ Добрина Чешмеджиева, която е на 46 години, показа стегнато тяло на плажа

Добрина Чешмеджиева показа стегнати форми на плажа, видя единствено Hotnews.bg. Тя реши да прекара няколко дни от отпуската си през лятото в родната Варна. Водещата се припича на градския плаж.

Репортери на изданието засякоха Чешмеджиева, която бе в изцяло женска компания. Тя отмаряше край морския бряг с три приятелки. Докато водещата весело бъбреше с дружките си, за миг не изпусна любимата си електронна цигара.

Като истинско морско чедо тя често се потапяше в морето, за да се разхлади. Но без да плува навътре, вероятно от предпазливост. Опасните морски вълнения са явление, което се наблюдава по родното Черноморие в края на август.

Изрязаният бански на Дорбина Чешмеджиева ясно показваше, че тя е в прекрасна форма преди началото на поредния телевизионен сезон.

Преди тя прекарваше лятната си ваканция в любимата си Италия. По няколко пъти в годината БНТ журналистката посещаваше любимата си страна. Но тя драстично разреди посещенията си на Апенините. През 2019-а тя има само една визита там.

„Бях през пролетта за няколко дни и стига толкова. Чак догодина евентуално ще отида пак. Преди карах ваканциите си в Южна Европа, но сега си курортувам в родината. В средата на август заминавам за Варна, където ще остана до септември”, сподели преди време водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар