Маги Халваджиян сключи сделка за милиони

Маги Халваджиян сключи сделка за милиони
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян сключи сделка за милиони след преговори, които продължиха месеци

Маги Халваджиян най-после успя да финализира сделка, за която води преговори от месеци. Той постигна споразумение със скандалния бизнесмен Пепи Цабалас, по-известен като Пепи Гърка. Двамата се разбраха за топ заведението „Парк бар“, което се намира в центъра на столицата, на улица „Шипка“.

Обектът ще се стопанисва от съпругата на продуцента Кремена. Ресторантът ще отвори врати най-рано в началото на месец ноември. Половинката на продуцента ще плаща месечен наем в размер на 10 000 евро.

Заведението е сред любимите на заможните столичани. Но въпреки това от няколко месеца е затворено. Причината е, че собственикът му се опитва да го продаде срещу сумата от 8 милиона евро. Гърка е отстъпил на фамилията Халваджиян не само обекта, но името на ресторанта.

Кремена Халваджиян се надява, че много скоро изисканият ресторант ще успее да си върне предишните позиции и отново ще привлича заможни клиенти с високото качество на предлаганото обслужване, изискана обстановка и подбрани ястия.

Над ресторанта надвиснаха тъмни облаци след скандала с неговия собственик през 2010 година, когато стана ясно, че той е присвоил 21 милиона от гръцката Алфа банк, пише ПИК.

Първоначално той си призна за кражбата, но след това се отметна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар